Recept Dag 11, 12, 13, 14
Hade lite extra program under helgen så bloggen blev lidande. Men istället kommer nu 4 olika rätter i detta inlägg.
Dag 11: köttfärsfylld spetsig paprika inlindad i bacon.

Dag 12: PIZZA
Ingredienser:
Botten120 g cream cheese
4 ägg
1, 8 dl Fet grädde
6 dl Parmesan
1 matsked Italiensk salladskrydda eller annan krydda ni gillar till Pizza.
4,8 dl Riven ost
Tomatsås
0,7 burk krossade tomaterKryddor efter smak, 1 grönsaksbuljongstärning(jag kryddade med, oregano ,cayenne, salt och rosmarin). Låt koka upp och svalna lite.
Topping
Använd vad ni gillar bäst. På bilden har jag: riven ost. 1 pkt bacon. Mozzarellaost. Fetaost. Svarta oliver. En gul paprika.
Gör så här
Ugnen 175 grader
Börja med botten:
Klä en långpanna med papper. (hög kant på plåten, då det blir enklare att få en bra form på pappret, så att inte smeten rinner ut för mycket).Vispa ihop cream cheese, och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesanosten, vispa ordentligt. Blanda sedan i resten av pizza botten osten. Häll allt på den papperklädda plåten, och bred ut till en jämn botten.Grädda i 175 grader i 25-30 min tills den blir gyllene.Under tiden kokar ni ihop tomatsåsen, och förbereder toppingen.botten är färdig, tar ni ut den. Läger på tomatsåsen och toppingen. Ställ in Pizzan i ugnen på 200 grader i fem minuter (tills osten smält). Ta fram låt svalna 5 min till. Skär upp och njut.Går utmärkt att frysa, och värma i micron efteråt. Är även god att äta kall.
Receptet hittade jag på wwww.lchfrecept.com

Dag 13: Det perfekta mellanmålet, skyr.

Dag 14: Hamburgare

Helköttsbiff.
Cheddarost.
Tomat.
Gurka.
Goudaost.
Lökringar.
Aiolimajonnäs.
Ät och njuut!
Kommentarer
Trackback